Νούφαρο Καλαμάτα - Ανθοδέσμη Γάμου
Στολισμός εκκλησίας - Νούφαρο Καλαμάτα Ανθοστολισμοί 2
Η ΑΡΧΗ

Ανθοπωλείο

Μια φορά κι έναν καιρό η Βασιλική Ντούλη, καθώς περπατούσε κατά μήκος μιας λιμνούλας γεμάτη από νούφαρα, εμπνεύστηκε να μοιραστεί με τους γύρω της την αγάπη της για τα λουλούδια. Η σκέψη δεν παρέμεινε όνειρο, μα μετουσιώθηκε σε πράξη.

Το 1982 με εφόδιο το μεράκι και το πάθος της άνοιξε το ανθοπωλείο ΝΟUFARO.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ

Στολισμοί Γάμων - Βαπτίσεων - Εκδηλώσεων

Τα παιδιά της, Ερμιόνη και Χάρης, ενθουσιάστηκαν βλέποντας τη μητέρα τους να δημιουργεί, να ανθοσυνθέτει! Αυτή η σπίθα ήταν αρκετή, για να γίνει φλόγα και να ακολουθήσουν τα βήματά που η ίδια χάραξε, ως Δεξιοτέχνης Ανθοδέτρια.

Δεν περιορίστηκαν μόνο σε αυτό… Προσέθεσαν στο NOUFARO Flowers & More την νεωτεριστική οπτική και την υψηλή αισθητική τους. Σήμερα φιλοτεχνούμε! Οι όμορφες ανθοδέσμες και οι εξαιρετικές ανθοσυνθέσεις μας προορίζονται για κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας που γίνεται, ταυτόχρονα, στιγμή μας για γάμους, βαπτίσεις και όποια άλλη εκδήλωση!

Στολισμός βαπτίσεων - Νούφαρο Καλαμάτα 2

Ο στόχος μας

Δεν εξαιρούνται από την ανταπόκρισή μας οι επαγγελματικοί χώροι, όπως ξενοδοχεία και γραφεία. Ο σεβασμός στη φύση και στην πανδαισία των χρωμάτων που μας χαρίζει, αξιοποιώντας το γήινο στοιχείο, όπως το έχετε φανταστεί, συνιστά αρχή μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να γοητευθούμε, ως οικογένεια, από τα χρώματα, τα αρώματα και τις υφές των λουλουδιών, υλοποιώντας όνειρα, επιθυμίες και προσδοκίες! Σας περιμένουμε!

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Είπαν για εμάς

ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ

Γάμοι, βαπτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, εγκαίνια, πάρτι κ.ά.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οργάνωση στολισμών και αποστολή προϊόντων πανελλαδικά

ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ
ΣΧΕΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ-ΤΙΜΗΣ

Στόχος μας η άριστη εξυπηρέτηση στην πιο ανταγωνιστική τιμή

40 χρόνια εμπειρίας
40 χρόνια εμπειρίας

Από το 1982 ομορφαίνουμε τους χώρους σας και τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας